В последния работен ден от тапзи седмица множество населени места във

...
В последния работен ден от тапзи седмица множество населени места във
Коментари Харесай

Много населени места във Варненска област ще бъдат без ток днес

В последния работен ден от тапзи седмица голям брой обитаеми места във Варненска област ще бъдат без електрическа сила, оповестиха от ЕРП Север АД за Varna24.bg .

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. през днешния ден заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Гроздьово – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 2.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Бозвелийско – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 2.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Разделна – клиентите, електрозахранени от МТП 3.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на строителни поправки на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Провадия - ул. Бойчо Желев, ул. Васил Априлов, ул. Васил Левски, ул. Георги Бенковски, ул. Гроздьо Желев, ул. Кирил и Методий, ул. Камчия, ул. Константин Вигант, ул. Украйна, ул. Христо Ботев, ул. Цар Освободител, ул. Георги Димитров, електрозахранени от Търговско предприятие 4 и Търговско предприятие 35. Ще се редува поетапно изключване на обособени улици, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти. Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 08:30 ч. до 09:00 ч. и от 15:00 ч. до17:00 ч. в регионите на гр. Провадия.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на строителни поправки на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Провадия - ул. Александър Стамболийски, ул. Бойчо Желев, ул. Опълченска, ул. Рила, ул. Сан Стефано, ул. Хаджи Димитър, ул. Цоньо Тодоров, ул. Янко Сакъзов, ДГ " Снежанка ", електрозахранени от Търговско предприятие 5. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на строителни поправки на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Партизани – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 3.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Тутраканци – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 3.

От 09:00 ч. до 16:00 ч. през днешния ден заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Провадия - ул. Батак, ул. Райко Даскалов, ул. Братя Миладинови, ул. Св. Св. Кирил и Методий, ул. Ген. Скобелев, ул. Климент, ул. Никола Вапцаров, ул. Овеч, ул. Светослав Обретенов, ул. Толбухин, ул. Христо Ганчев, ул. Христо Смирненски, ул. Цар Освободител, ДГ " Пролет ", Народно читалище " Алеко Константинов 1884 ", Дирекция Социално подкрепяне - Провадия, електрозаранени от Търговско предприятие 18. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на обезопасяване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна – част от м-ст Ракитника, клиентите, електрозахранени Търговско предприятие 885.

Днес от 09:00 ч. до 15:00 ч. заради осъществяване на оперативни превключвания на оборудванията за доставка на електрическа енергия, са вероятни разстройства на електрозахранването в регионите на гр. Варна - Западна промишлена зона в региона на зеленчукова борса и мелница.

Днес от 08:00 ч. до 16:30 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Долни Чифлик - индустриалната зона, клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие Булгарплод и Търговско предприятие Зърнени храни.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. през днешния ден заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на: с. Синдел.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 09:00 ч. до 11:00 ч. и от 15:00 ч. до17:00 ч. в регионите на с. Юнак, с. Дъбравино, с. Гроздьово, с. Горен Чифлик, с. Казашка река, с. Аврен, с. Садово, с. Венелин, с. Цонево, с. Нова шипка, с. Бързица, с. Царевци, с. Величково, с. Дебелец, с. Сава.

От 09:00 ч. до 16:30 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Куманово – част от ул. 8-ма, ул. 12-та, ул. 13-та, ул. 14-та, електрозахранени от MТП 4 Куманово /клон 4/.

Днес от 08:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Неофит Рилски – клиентите, електрозахранени от МТП 6. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти в селото.

От 08:30 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - м-ст Траката, м-ст Ваялар, м-ст Акчелар, м-ст Свети Никола, м-ст Голяма могила, м-ст Сотира, част от кв. Бриз Юг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР